Recensies


Neem ook een kijkje op mijn facebook pagina voor meer recensies


Reacties

Patricia
15 dagen geleden

Ik was al een tijdje super nieuwsgierig naar de behandelingen en had echt geen idee wat ik ervan kon verwachten. Na een warm welkom en een uitgebreide duidelijke uitleg, heb ik heerlijk genoten van de behandeling. Dankjewel! Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar!

Anita Osinga
een jaar geleden

Na een duidelijke uitleg over hoe de behandeling in zijn werk gaat, heb ik mij over kunnen geven aan een bars behandeling. Dit was voor mij een nieuwe ervaring waardoor ik een optimale kalmte en ontspanning mocht ervaren. Voor een ieder die onder andere hier naar op zoek is, raad ik frantastisch ten zeerste aan.

Patricia van der Does
2 jaar geleden

Ik ben nogal nuchter en ik had en heb mijn leven goed op orde. Ruim een half jaar geleden heb ik een barsbehandeling gehad van Francoise. Ken je die heerlijke hoofdmassages van de kapper tijdens het wassen van je haar? Zo iets voelde het, maar dan extra liefdevol. Ik was superrelaxed daarna. Maar verder merkte ik direct erna er eigenlijk niet zoveel van. Nu een half jaar later kreeg ik een 2e behandeling en keek ik terug naar hoe ik mij een half jaar geleden voelde; ik had inderdaad wel mijn leven prima op orde. Maar langzaamaan ben ik toch wat meer voor mezelf gaan kiezen, gaat alles me makkelijk af. Ik ervaar ik minder spanning stress in mijn werk en heb ik meer rust in mijn hoofd. Ik kan alles beter loslaten.
En dat terwijl mijn daadwerkelijke werk juist qua werkdruk veel hoger is dan een half jaar geleden.
Het kan niet anders komen dan door de barsbehandeling van Francoise!

Demi Vonk
2 jaar geleden

Ik heb een introductie-behandeling gehad, die mij erg goed beviel. Ik ben nog jong, maar ik vond de behandeling heerlijk! Het voelde voor mij als even ontspannen en lekker aan niks denken. Ik zou het zo nog een keer doen!

Reactie plaatsen


The change you've been looking for