Recensies


Neem ook een kijkje op mijn facebook pagina voor meer recensies


Reacties

Astrid
2 jaar geleden

Sinds een half jaar krijg ik 1x per vier weken een Acces barsbehandeling. Na 2,5 jaar burn out heb ik eindelijk een behandeling gevonden die helpt. Ik slaap weer prima en krijg veel meer rust in mijn hoofd. Het is alsof mijn stress systeem eindelijk is uitgezet. Ook is mijn kijk op bepaalde dingen in het leven veranderd. Alsof ik nu steeds meer ga leven vanuit mijn ware ik. Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen! Acces bars staat bij mij nu vast in de agenda.

GL
3 jaar geleden

Via via kwam ik in contact met Francoise en werd nieuwsgierig naar de Acces-methode. Heb nu 2 behandelingen gehad en voel me veel rustiger in mijn hoofd; gedachten kan ik beter ordenen en kijk nu bewuster naar mijn patronen. Een echte aanrader. Regelmatig een behandeling kun je bewuster in het leven staan. Ook de aandacht van Francoise en het gesprek voor en na de behandeling geeft inzichten.

Georgette Biguzzi
3 jaar geleden

Ik was nog al nieuwsgierig naar de frequentie therapie.Ik heb al bijna 2 jaar last van een burn-out dus ook vermoeidheid klachten.Ik ben sinds December begonnen met de Frequentie therapie en ik voel enorme verbetering.Ik slaap beter,mijn concentratie wordt ook beter en mijn humeur ook.Ik had het niet verwacht moet ik je eerlijk zeggen.Want hoe kan een apparaat mijn frequentie verbeteren?Door een persoonlijk gesprek met Françoise heeft zij mij hier toch van weten te overtuigen en ben ik het gaan doen en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het zijn werk heeft gedaan en nogsteeds doet.Dank je wel lieve Françoise ♡

Carmen
3 jaar geleden

Françoise is een fijne persoonlijkheid die alle tijd voor je neemt, wat ik als zeer prettig ervaar. Niet van dat gehaaste zoals we tegenwoordig al veel te veel meemaken.
Met name de frequentietherapie is een echte aanrader!

Jacoba Haan Terschelling
3 jaar geleden

Op de beurs Vrouw maakte ik kennis met de Access Bars behandeling. Een heerlijke ontspannende behandeling. Kortgeleden kwam ik weer met Francoise in contact en zij vertelde mij over de Healy! Ze heeft voor mij een programma uitgezocht waarbij ik mijn boosheid beter kon kwijtraken. Ik heb dit gemerkt aan het detoxproces van mijn lever. Er kwamen veel afvalstoffen vrij via mijn r oksel. Ik merk nu dat de heftigheid er af is. Ik ben Francoise zeer dankbaar voor haar begeleiding hier in. Hierdoor beginnen dingen in mijn lijf en leven te stromen!🙏🏻

Patricia
4 jaar geleden

Ik was al een tijdje super nieuwsgierig naar de behandelingen en had echt geen idee wat ik ervan kon verwachten. Na een warm welkom en een uitgebreide duidelijke uitleg, heb ik heerlijk genoten van de behandeling. Dankjewel! Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar!

Anita Osinga
5 jaar geleden

Na een duidelijke uitleg over hoe de behandeling in zijn werk gaat, heb ik mij over kunnen geven aan een bars behandeling. Dit was voor mij een nieuwe ervaring waardoor ik een optimale kalmte en ontspanning mocht ervaren. Voor een ieder die onder andere hier naar op zoek is, raad ik frantastisch ten zeerste aan.

Patricia van der Does
5 jaar geleden

Ik ben nogal nuchter en ik had en heb mijn leven goed op orde. Ruim een half jaar geleden heb ik een barsbehandeling gehad van Francoise. Ken je die heerlijke hoofdmassages van de kapper tijdens het wassen van je haar? Zo iets voelde het, maar dan extra liefdevol. Ik was superrelaxed daarna. Maar verder merkte ik direct erna er eigenlijk niet zoveel van. Nu een half jaar later kreeg ik een 2e behandeling en keek ik terug naar hoe ik mij een half jaar geleden voelde; ik had inderdaad wel mijn leven prima op orde. Maar langzaamaan ben ik toch wat meer voor mezelf gaan kiezen, gaat alles me makkelijk af. Ik ervaar ik minder spanning stress in mijn werk en heb ik meer rust in mijn hoofd. Ik kan alles beter loslaten.
En dat terwijl mijn daadwerkelijke werk juist qua werkdruk veel hoger is dan een half jaar geleden.
Het kan niet anders komen dan door de barsbehandeling van Francoise!

Demi Vonk
5 jaar geleden

Ik heb een introductie-behandeling gehad, die mij erg goed beviel. Ik ben nog jong, maar ik vond de behandeling heerlijk! Het voelde voor mij als even ontspannen en lekker aan niks denken. Ik zou het zo nog een keer doen!

Reactie plaatsen


The change you've been looking for