Lifemanagement & Access Coaching


 

Access Consciousness® is een combinatie van handvatten en technieken die jou de capaciteit geeft om meer uit het leven te halen

Om vragen te stellen, om nieuwe mogelijkheden te kiezen en jezelf te ontdoen van de beperkende overtuigingen en conclusies die je gelooft en die je ervan weerhouden het leven te creëren zoals je dat wilt leiden.

 

Wanneer we beginnen om te leven vanuit de vraag, vanuit keuze, vanuit mogelijkheid en het Universum toestaat om aan ons bij te dragen, wat we dan kunnen creëren is zoveel groter dan we tot nu toe hebben ervaren.
Alles in Access Consciousness® is ontworpen om jou te leren hoe vragen te stellen, om in de vraag te zijn en om de vraag te zijn, zodat je gaat begrijpen, ervaren, weten en zijn op een manier dat nog niemand op deze aarde jou ooit heeft gevraagd om te zijn.

 

Door deze filosofie en de technieken die je tot je beschikking krijgt kan je elk gebied in je leven wat niet werk zoals je het zou willen, veranderen.
Deze technieken helpen jou om datgene te bereiken waar jij op zoek naar bent.
Overweeg eens de mogelijkheid dat jijzelf de oneindige mogelijkheid bent in en van jouw leven. Wat is er dan allemaal mogelijk?
Wat als de juiste vragen stellen hetgeen is dat je alles zal geven wat je maar wenst?

 

Waarom creëer je jouw leven op basis van andermans wensen en overtuigingen?
En wat is er voor nodig om je eigen ‘grootsheid’ te erkennen en daarmee je eigen, echt gewenste, fenomenale leven te creëren en genereren?
Wat als je door verandering van jouw gezichtspunt je hele realiteit zou kunnen veranderen?
Is het nu dan de tijd om eindelijk het geld, de levensvreugde, de gezondheid, het lichaam te hebben dat je werkelijk wenst?

 

Dit is geen ‘positief denken’. Het heeft niets de maken met mantra’s of affirmaties.
Access geeft je de kracht en gereedschappen om je eigen kennis aan te boren en te erkennen. Zodat je kunt veranderen wat in je leven niet goed voor je werkt.
Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen zoals bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst etc..
Access Consciousness® geeft je de mogelijkheid om deze op te lossen.
Goede Access gereedschappen die je hiermee kunnen ondersteunen zijn de Access verbale processen, de Access body processen, de Access clearing sessies en de Access Bars®.

 

Clearing Statement

Door het stellen van vragen wordt een energie of een gevoel naar boven gebracht. Door de Clearing Statement vervolgens uit te spreken wordt de lading die naar boven is gekomen opgelost. Het gaat direct naar het punt waar het ooit begonnen is en verwijdert de daardoor ontstane beperking die we vaak ons hele leven meegedragen hebben.
De Clearing Statement is niet bedoeld om begrepen te worden; het is ontworpen om het logische verstand te omzeilen. Je hoeft het niet te begrijpen om het te laten werken.
De Clearing Statement is makkelijk en werkt snel.

 


 

Leef vanuit een vraag en niet vanuit een conclusie of oordeel. Als je leeft vanuit vragen is alles mogelijk.

Hieronder staat een aantal vragen die je kunt stellen bij alle situaties waar je je in kan bevinden. Of het nu een goede situatie is of een nare situatie. Deze vragen kunnen de energie veranderen dus stel ze net zo vaak totdat het goed voelt voor jou

Wat is er nog meer mogelijk?
Hoe wordt het nog beter dan dit?
Wat kan ik hier bijdragen?
Welke keuzes heb ik hier?
Hoe kan ik dit veranderen?
Wat is er goed aan dit/mij… wat ik nu nog niet begrijp ?
Wat is er voor nodig om dit te veranderen?

 


The change you've been looking for