Energetische Facelift


 

Is het mogelijk dat je je jonger gaat voelen en je er jonger uit gaat zien zonder injecties, botox of andere behandelingen die traumatisch zijn voor je lichaam? 

 

De Access Facelift ™ is een prachtige manier om de veroudering op het gezicht te veranderen en om te keren.

En alhoewel het gedaan wordt op het gezicht creëert het zelfs vergelijkbare effecten voor het hele lichaam.

De Access Facelift ™ werkt samen met de energie waar jij en je lichaam toegang tot hebben door een zachte, rustgevende en verzorgende aanraking van je hals en gezicht.

Deze behandeling heeft een zodanig effect op de cellen van je lichaam dat ze zich herstellen, verlevendigen en verjongen.

Het ontdoet het lichaam namelijk van de overtuigingen, gedachten en standpunten over veroudering en ouder worden. Waardoor de cellen verjongen van binnen uit en de huid verstrakken..

Dit genereert een gezondere uitziende huid en een meer vitale en gelukkigere uitstraling.

Onderschat deze behandeling niet, het heeft ook een groot effect op je totale welzijn doordat er ondertussen verschillende bodyprocessen worden 'aangezet'. Hierdoor wordt er ook gewerkt aan de trauma's en of gebeurtenissen zoals verdriet, boosheid, slapeloosheid etc die je gezicht tekenen en je uitstraling verzacht.

Daarnaast is het echt een heerlijke ontspannen behandeling en voel je je na de tijd gekoesterd en omarmd vanwege de liefdevolle aanraking.

 

 

 

 

 

VERJONG EN REVITALISEER JE CELLEN VAN BINNEN UIT.
ONTDOE HET GEZICHT EN LICHAAM VAN DE EFFECTEN VAN VEROUDERING.

The change you've been looking for